WELKOM BIJ THE GLITCH – Dé computerwinkel in Vlissingen

The Glitch is dé computerwinkel van Vlissingen en werd geopend in 2015.  De drie eigenaren zijn Tom, Dennis en Bastiaan.
Samen hebben zij meer dan 40 jaar ervaring in het geven van passend advies en het bieden van oplossingen.

Je kunt bij hen alles vinden wat je van een computerwinkel mag verwachten. Niet alleen verkopen zij computers, laptops, tablets en randapparatuur, ook voor losse componenten, kabels en verbruiksartikelen ben je bij hen aan het juiste adres. Uiteraard kunnen zij ook alles van Apple leveren!

Hebben zij iets niet op voorraad? Laat het hen weten, dan bestellen zij het voor je. Vaak is het de volgende dag al af te halen.


TECHNISCHE DIENST

Het is altijd vervelend als je computer of laptop niet goed functioneert. Daarom beschikt The Glitch over een zeer uitgebreide Technische Dienst, waar zij  dagelijks meerdere problemen oplossen. Denk hierbij aan het verwijderen van malware en virussen of vervangen van een defecte harde schijf.

 

THE GLITCH AAN HUIS

Voor sommige problemen is het niet praktisch om met je apparatuur naar de winkel te komen. Hiervoor bieden zij  de dienst “The Glitch Aan Huis”. Hierbij komen zij uw probleem thuis oplossen, onder dezelfde voorwaarden als wanneer u naar de winkel komt.