Respect voor mijn hand en de voertjes. Vertrouwen dat ik je het voer geef als je afstand van mijn hand neemt

Posted by Suzan Vlaming on Thursday, November 1, 2018

De cursist volgt de opleiding met een eigen hond mits de hond sociaal gedrag naar mensen en andere honden laat zien en niet agressief is. Alle rassen en kruisingen zijn in principe welkom. Mocht U twijfelen, neem contact met ons op. De cursist dient  tevens bereid te zijn met andere honden van cursusleiders en/of medecursisten te werken.  

De duur van de opleiding bestaat totaal uit 10 dagen en heeft 2 modules van 5 dagen. Het programma van de opleiding bestaat uit een theoretisch en praktisch kader die plaatsvinden in de ochtend- en middaguren. In de avonduren kan de cursist zelf praktijkoefeningen trainen, zelfstudie plegen of genieten van het prachtige eiland Texel.  De praktische ontwikkeling van de cursist zal gestalte krijgen door de groei van de cursist gedurende de opleiding. Een praktijk-eindevaluatie vindt aan het eind van de opleiding plaats met als basis het persoonlijk leerplan zoals bij aanvang van de opleiding aangeleverd en gedurende de opleiding bijgesteld. 

  • 09.30 - 12.00 uur ( behalve de 1e dag van elke afzonderlijke module)
  • 12.45 - 16.30 uur

Korte pauzes worden naar behoefte ingelast.

De locatie van de opleiding is het schitterende waddeneiland Texel.  

  • Module 1: maandag 6 februari  tot en met  vrijdag 10 februari 2023
  • Module 2: maandag 27 maart tot en met 31 maart  2023

De kosten van de opleiding bedragen:

  • € 2190,-. Dit bedrag is exclusief overnachtingen en inclusief lunch. U kunt overnachtingen separaat geheel naar eigen inzicht boeken. 
  • Voor het ontbijt en het het avondeten dient de cursist zelf te zorgen.
  • Betaling van de opleidingskosten kan in termijnen geschieden, mits het volledig bedrag door Stichting BrainSteps voor aanvang van de 1e module volledig is ontvangen. Betaling in termijnen dient in overleg plaats te vinden. Betaal je de opleidingskosten in één keer, dan ontvang je een korting van € 100,-.
  • Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De cursist dient voor aanvang van de cursus het persoonlijk leerplan en leerdoelen in te leveren.  In de periode tussen de twee afzonderlijke modules dient de cursist de huiswerkopdrachten en zijn persoonlijk leerplan bij te werken.