Respect voor mijn hand en de voertjes. Vertrouwen dat ik je het voer geef als je afstand van mijn hand neemt

Posted by Suzan Vlaming on Thursday, November 1, 2018

De cursist volgt de opleiding met een eigen hond mits de hond sociaal gedrag naar mensen en andere honden laat zien en niet agressief is. Alle rassen en kruisingen zijn in principe welkom. Mocht U twijfelen, neem contact met ons op. De cursist dient  tevens bereid te zijn met andere honden van cursusleiders en/of medecursisten te werken.  

De duur van de opleiding bestaat totaal uit 10 dagen en heeft 2 modules van 5 dagen van maandag t/m vrijdag. Het programma van de opleiding bestaat uit een theoretisch en praktisch kader. Een maand van te voren dient een persoonlijk ontwikkel plan (pop) ingeleverd te zijn. Het praktische kader wordt aan het eind geëvalueerd a.d.h.v. de pop. 

  • 09.30 - 12.00 uur ( behalve de maandag start aanvang 13.00 uur )
  • 12.45 -  circa 15.30 uur

Korte pauzes worden naar behoefte ingelast. Aanwezigheid vanaf 15 minuten voor aanvang lessen.

Buiten de reguliere lestijden wordt er van de cursist een aanzienlijke tijdsinvestering gevraagd. Literatuuronderzoek, bestudering van de lesstof, alsmede de praktijkopdrachten en het uitschrijven daarvan, tussen de afzonderlijke modules vergen veel tijd van de cursist. 

De locatie van de opleiding is het dorpshuis De Wielewaal, De Waal op het schitterende waddeneiland Texel.  

  • Module 1: maandag 30 september 2024  tot en met vrijdag 4 oktober 2024
  • Module 2: maandag 11 november 2024 tot en met vrijdag 15 november 2024

De kosten van de opleiding bedragen:

  • € 2390,-. Dit bedrag is exclusief overnachtingen en inclusief lunch. U kunt overnachtingen geheel naar eigen inzicht boeken. 
  • Voor het ontbijt en het het avondeten dient de cursist zelf te zorgen.
  • Betaling van de opleidingskosten kan in termijnen geschieden, mits het volledig bedrag door Stichting Brain Steps voor aanvang van de 1e module volledig is ontvangen. Betaling in termijnen dient in overleg plaats te vinden. Betaal je de opleidingskosten in één keer, dan ontvang je een korting van € 100,-.
  • Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De cursist dient voor aanvang van de cursus het persoonlijk ontwikkel plan en leerdoelen in te leveren.  In de periode tussen de twee afzonderlijke modules dient de cursist de huiswerkopdrachten en zijn persoonlijk leerplan bij te werken.