Stichting Brain Steps is een professional in het opleiden van therapie honden, ook wel emotional support dog genoemd, en therapiehond trainers/coaches. Bij een professionele organisatie horen professionele partners.

Stichting Brain Steps is continue op zoek naar verdere optimalisatie van haar dienstverlening. 

Onze partner Clinidogs beschikt over alle kwaliteiten die complementair zijn aan Stichting Brain Steps.

Clinidogs, geleid door Suzan Vlaming-Kikkert, heeft als ervaringsdeskundige jarenlange ervaring opgedaan als opleider van therapie honden en coaches. Zij is hooggekwalificeerd op het gebied van hondengedrag en coaching. Zij heeft aan de wieg gestaan van soortgelijke organisaties waar zij opleidingen en trainingen heeft ontwikkeld en verzorgd.  (C.V. Suzan-Vlaming-Kikkert) 

Suzan is geboren en getogen op Texel. Zij is een gepassioneerd kynologisch instructeur. Tevens is Suzan coach en HBO-psycholoog en ervaringsdeskundige PTSS. Zij is authentiek, humoristisch, super enthousiast, direct en positief ingesteld met oog voor mens en dier. Zij is vernieuwend en innovatief in haar trainingen. Zij heeft privé 2 honden ( twee miniature American Shepherds) die haar dagelijks helpen in haar werk.