Hey, wat leuk je hier te zien! Welkom bij La Bella Cucina. Bij ons ben je helemaal aan het juiste adres voor lekkers uit Italië.

 

Goed belegde Italiaanse broodjes. Om mee te nemen of om in ons gezellige lunchcafé in Vlissingen op te eten, samen met een goede kop cappuccino. Of wat dacht je van onze lunchplanken & Italiaanse high tea met huisgemaakt lekkers? Alles is ook to go. Als goed gevulde picknickmand, broodje voor op kantoor, op het strand of voor thuis. In de vitrine liggen Italiaanse kazen en vleeswaren, maar ook huisgemaakte pasta’s, smeersels en antipasti. Wat bovenop de toonbank staat is behoorlijk aantrekkelijk voor zoetekauwen. Cannoli’s (ook glutenvrij) in zes smaken en baci’s. Die laatsten worden ook wel de kus van Sicilië genoemd.

Gezelligheid alom

Onze nieuwste trots is de muur met de vrolijke groene met bamboebladeren. Ook de kasten geverfd met kalkverf, die vol staan met ons Rice servies, in alle kleuren van de regenboog, zijn te gek.

Er staat een lange bank van pallets tegen de muur. Erop een hoop kussens en ervoor vierkante tafels waar je fijn zit met je koffie of lunch. Achterin de zaak is de open keuken, waar alle gerechten worden bereid. Het meeste wat je bij ons proeft is namelijk huisgemaakt. Ook vind je hier wat grotere tafels, net uit de drukte. Perfect om bijvoorbeeld met collega’s af te spreken voor een meeting. In het midden van de zaak zijn knusse tafeltjes die perfect te gebruiken zijn als flexplek. Je zit hier rustig, met wat levendigheid om je heen.

We kijken er naar uit je te verwelkomen. Zien we je snel?

Lieve groet,

Team La Bella Cucina