"Belissimo” (Italiaans voor schoonheid) zowel voor de vrouw als voor de man, daar sta ik voor. Ook de man in deze tijd kiest steeds meer voor luxe en stijl, dit alles is in mijn winkel te vinden. Voor de vrouwen met een grotere omvang of cupmaat heb ik mooie lingerie waarin hun schoonheid nog beter tot uiting komt. Voorts is er een speciale lijn zwangerschap- en voedingsbeha's aanwezig. En de collectie bevat zelfs prothése beha's. Voor de mannen hebben wij een mooie totale collectie underwear, beachwear en homewear, waar menig man zich in thuis zal voelen.

 

Even voorstellen
Mag ik mij even voorstellen,mijn naam is Anne-Marie de Koning ik ben eigenaresse van "Belissimo" exclusive underwear en mijn winkel is gevestigd aan de Walstraat nr 66 4181 EG te Vlissingen.

 

IK BEN GESPECIALISEERD IN GROTE MATEN

Bekijk alvast op onze website de nieuwe collectie en tot gauw in onze vriendelijke gastvrije Belissimo waar service en goed advies voorop staat.

 
Onze merken:
  • Voor de man: Hom en RJ homewear, underwear en beachwear.
  • Voor de vrouw: Syl, Ulla(dessous), Panache (grote cupmaten/omvang), Triumph, Beach Life, Unimar, Maidenform, maison close, RJ bodywear. Voor de zwangere vrouw hebben wij het merk Alles! In de collectie borstvoedings

BH's  hebben we ook het merk Hotmilk die gezien mag worden. Beenmode van Oroblu.

Tot ziens in onze winkel!

Anne-Marie de Koning